Új autó vásárlását fontolgatja?

Befejeződött az új Chevrolet-modellek értékesítése

Magyarországon is befejeződött az új Chevrolet-k értékesítése. Ennek ellenére Ön, mint Chevrolet-tulajdonos, biztos lehet abban, hogy a Chevrolet a jövőben is mindent megtesz Önért és autójáért. A hivatalos Chevrolet-márkakereskedők a jövőben is a megszokott módon szervizelik autóját, és biztosítják Önnek az eredeti Chevrolet-alkatrészeket. A Chevrolet-modellekkel kapcsolatos minden külön írásos garancia vagy szolgáltatási eljárás változatlan marad, és tiszteletben tartjuk azt, az eredeti megállapodásban lévő feltételeknek megfelelően.

Nyugat-és Közép Európában mintegy 2000 Chevrolet-szerviz folytatja működését továbbra is, hogy autójának szervizelését, alkatrész-ellátását és garanciális javításait elvégezze. Magyarországon 31 hivatalos márkaszerviz lesz elérhető továbbra is az Ön számára. Ezek címét itt találja.

Ha bármilyen további segítségre lenne szüksége, kérjük, hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat.
Info vonal: + 36 1 235 4706

Termék visszahívó levelet kaptam. Mi a teendőm?

Kérjük, kövesse a levélben leírt utasításokat, és egyeztessen időpontot hivatalos szervizével. A hivatalos szervizek listáját keresse a weboldalon.

Mennyi ideig/hány évig biztosít még a Chevrolet alkatrészeket az autómnak?

Az utolsó új Chevrolet értékesítésétől számított minimum 10 évig biztosítjuk még az eredeti alkatrészeket autója számára.

Lízingeltem/béreltem Chevrolet -mat. A bérleti idő lejártával adom vissza majd az autót, ahogy terveztem?

Lízingszerződése változatlan marad. A lízing cégével kell megállapodnia minden szerződést érintő változtatással kapcsolatban.

Vásároltam egy Chevrolet-t, ami még nem érkezett meg. Meg fogom azért kapni az autómat?

Rendelése természetesen továbbra is érvényes. Kérjük, lépjen kapcsolatba a márkakereskedőjével az érkezés várható időpontjával kapcsolatban.

Miért döntött úgy a Chevrolet, hogy beszünteti Európában az új autók értékesítését?

Az európai autóipart ért kedvezőtlen hatások miatt a Chevrolet üzleti eredményei nem voltak megfelelőek az utóbbi években, és ez a jelek szerint a jövőben sem fog változni. Emiatt az a döntés született, hogy Nyugat/Közép-Európában beszüntetjük a Chevrolet személyautók értékesítését. Ugyanakkor a Chevrolet továbbra is teljes személygépkocsi modellválasztékát kínálja Oroszországban és a FÁK-ban. Emellett a GM továbbra is kiemelten fontos régiónak tartja Európát, ezért a jövőben az Opel/Vauxhall márkák építésére koncentrál majd.

Az európai kivonulás hatással lesz a Manchester Uniteddel való együttműködésre?

A Manchester Unitod-együttműködés globális természetű, és mint ilyen, folytatódik, hogy ezzel is építhessük a Chevrolet-márkát világszerte. Különös büszkeséggel tölt el minket az is, hogy a Chevrolet-logó már szerepel az új Manchester United mezeken.