Chevrolet Captiva, a 7 üléses sportos terepjáró

Chevrolet Captiva Információk & Segítség

Már bizonyára Ön is tudja, hogy a Chevrolet hamarosan beszünteti Európában a modell-értékesítést. Hivatalos Chevrolet márkaszervizeink továbbra is ügyfeleink rendelkezésére állnak a járművek szervizelésben- és karbantartásban. Ezen kívül GM-partner márkánk, az Opel támogatásával továbbra is segítünk megtalálni az Önnek megfelelő autót.

Bármire legyen is szüksége, az alábbi fejezetekben biztosan megtalálja.

myChevrolet - the Chevrolet owner portal

Kattintson ide a tulajdonosi- és informatikai, szórakoztató elektronikai kézikönyvekért

Márkakereskedő választása

Bár a Chevrolet beszünteti az új autók értékesítését Európában, hivatalos márkaszerviz-hálózatunk a jövőben továbbra is fogadja az Ön autóját. Az általuk nyújtott szolgáltatások és az eredeti Chevrolet-alkatrészek pótlása nem változik. Nyugat- és Közép-Európában több, mint 2000 Chevrolet szervizpont működik továbbra is. Magyarországon 31 hivatalos márkaszerviz várja Önt. Elérhetőségeiket itt találja.

Járműgarancia és alkatrészek

Vehicle Warranty

Lelki nyugalom

Mi, a Chevrolet-nél arra törekszünk, hogy gondtalan autózásban lehessen része. Célunk, hogy autójának megvásárlásától a szervizelésen át az esetleges garanciális javításig az egész folyamat érthető és kényelmes legyen rejtett költségek nélkül.

Miért kötne kompromisszumot minőségben vagy fizetne többet feleslegesen? Válassza az eredeti Chevrolet-alkatrészeket, hiszen:

  • azok tervezése és gyártása garantálja a tökéletes illeszkedést, kidolgozást, ezáltal magas fokú megbízhatóságot és teljesítményt
  • azokra a Chevrolet 2 éves garanciát vállal
  • kiváló értékmegőrzést biztosítanak, mivel eredeti alkatrészekkel szervizelt autójának értéke jelentősen emelkedhet annak eladásakor

Új Captiva-t vásárolna?

 Sajnos, ez mostantól nem lehetséges. Márkakereskedőink Magyarországon az utolsó készleten lévő autót is eladták ebből a népszerű családi SUV-ból. A jó hír az, hogy az Opel jó minőségű és vonzó modelleket kínál, fejlett technológiával és kiemelkedő tulajdonságokkal.

Az Opel Antara számos hasonlóan nagyszerű tulajdonsággal és fejlett technológiával rendelkezik, mint a Captiva, de itt megtekintheti a teljes Opel modellválasztékot is, hogy megtalálja az Önnek megfelelő autót.

Opel logo on grill of car