5 ajtós Chevrolet Aveo – egy városi kisautó

Chevrolet Aveo 5 ajtós Információk & Segítség

Már bizonyára Ön is tudja, hogy a Chevrolet hamarosan beszünteti Európában a modell-értékesítést. Hivatalos Chevrolet márkaszervizeink továbbra is ügyfeleink rendelkezésére állnak a járművek szervizelésben- és karbantartásban. Ezen kívül GM-partner márkánk, az Opel támogatásával továbbra is segítünk megtalálni az Önnek megfelelő autót.

Bármire legyen is szüksége, az alábbi fejezetekben biztosan megtalálja.

myChevrolet - the Chevrolet owner portal

Kattintson ide a tulajdonosi- és informatikai, szórakoztató elektronikai kézikönyvekért

Márkakereskedő választása

Bár a Chevrolet beszünteti az új autók értékesítését Európában, hivatalos márkaszerviz-hálózatunk a jövőben továbbra is fogadja az Ön autóját. Az általuk nyújtott szolgáltatások és az eredeti Chevrolet-alkatrészek pótlása nem változik. Nyugat- és Közép-Európában több, mint 2000 Chevrolet szervizpont működik továbbra is. Magyarországon 31 hivatalos márkaszerviz várja Önt. Elérhetőségeiket itt találja.

Járműgarancia és alkatrészek

Vehicle Warranty

Lelki nyugalom

Mi, a Chevrolet-nél arra törekszünk, hogy gondtalan autózásban lehessen része. Célunk, hogy autójának megvásárlásától a szervizelésen át az esetleges garanciális javításig az egész folyamat érthető és kényelmes legyen rejtett költségek nélkül.

Miért kötne kompromisszumot minőségben vagy fizetne többet feleslegesen? Válassza az eredeti Chevrolet-alkatrészeket, hiszen:

  • azok tervezése és gyártása garantálja a tökéletes illeszkedést, kidolgozást, ezáltal magas fokú megbízhatóságot és teljesítményt
  • azokra a Chevrolet 2 éves garanciát vállal
  • kiváló értékmegőrzést biztosítanak, mivel eredeti alkatrészekkel szervizelt autójának értéke jelentősen emelkedhet annak eladásakor

Új 5 ajtós Aveo-t vásárolna?

Sajnos, ez mostantól nem lehetséges. Márkakereskedőink Magyarországon az utolsó készleten lévő autót is eladták ebből a vonzó, 5 ajtós ferdehátú kisautóból. A jó hír az, hogy az Opel jó minőségű és vonzó modelleket kínál, fejlett technológiával és kiemelkedő tulajdonságokkal.

Az Opel Corsa számos hasonlóan nagyszerű tulajdonsággal és fejlett technológiával rendelkezik, mint az Aveo, de itt megtekintheti a teljes Opel modellválasztékot is, hogy megtalálja az Önnek megfelelő autót.

Opel logo on grill of car