A Chevrolet lelki nyugalmat ad

Bár a Chevrolet Magyarország beszüntette az új autók értékesítését, a meglévő Chevrolet-tulajdonosok számára továbbra is elérhetők a Hivatalos Márkaszervizek és egy sor hasznos szolgáltatás is. Tudjon meg többet alább...

A Chevrolet beszünteti az értékesítést

Befejeződött az új Chevrolet-modellek értékesítése

Magyarországon is befejeződött az új Chevrolet-k értékesítése. Ennek ellenére Ön, mint Chevrolet-tulajdonos, biztos lehet abban, hogy a Chevrolet a jövőben is mindent megtesz Önért és autójáért. A hivatalos Chevrolet-márkakereskedők a jövőben is a megszokott módon szervizelik autóját, és biztosítják Önnek az eredeti Chevrolet-alkatrészeket. A Chevrolet-modellekkel kapcsolatos minden külön írásos garancia vagy szolgáltatási eljárás változatlan marad, és tiszteletben tartjuk azt, az eredeti megállapodásban lévő feltételeknek megfelelően.

Nyugat-és Közép Európában mintegy 2000 Chevrolet-szerviz folytatja működését továbbra is, hogy autójának szervizelését, alkatrész-ellátását és garanciális javításait elvégezze. Magyarországon 31 hivatalos márkaszerviz lesz elérhető továbbra is az Ön számára. Ezek címét itt találja.

Ha bármilyen további segítségre lenne szüksége, kérjük, hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat.
Info vonal: + 36 1 235 4706

Hivatalos márkaszerviz

Hivatalos márkaszerviz

Bár a Chevrolet beszünteti az új autók értékesítését Európában, hivatalos márkaszerviz-hálózatunk a jövőben továbbra is fogadja az Ön autóját. Az általuk nyújtott szolgáltatások és az eredeti Chevrolet-alkatrészek pótlása nem változik. Nyugat- és Közép-Európában több, mint 2000 Chevrolet szervizpont működik továbbra is. Magyarországon 31 hivatalos márkaszerviz várja Önt. Elérhetőségeiket itt találja.

Üzenet küldése

Üzenet küldése

Ha segítségre lenne szüksége, hívjon minket, vagy írja le kérdéseit, meglátásait e-mailben. Amennyiben utazási segítségnyújtásra lenne szüksége, úgy az Euro Service sürgősségi számait hívhatja.


Opel

Látogasson el az Opel honlapjára

Új Chevrolet-t vásárolna? Sajnos, ez mostantól nem lehetséges. A jó hír az, hogy az Opel jó minőségű és vonzó, fejlett technológiával és kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező modelleket kínál.

Tulajdonosi- és informatikai, szórakoztató elektronikai kézikönyvek

Tulajdonosi- és informatikai, szórakoztató elektronikai kézikönyvek

Itt letöltheti az összes Chevrolet Kezelési Kézikönyvet.
A Kezelési Kézikönyvek PDF formátumban tölthetők le, ennek olvasásához Adobe Reader program szükséges. Kérem, válassza ki a kért modellt.

Elhasználódott járművek

Elhasználódott járművek

Egyszer minden jónak vége szakad. Nincs kétségünk afelől, hogy autóját hosszú éveken keresztül öröm lesz vezetnie, de mind tudjuk, egy nap eljön majd a búcsú ideje is.
A Chevrolet amellett, hogy mindig eleget tesz jogi kötelezettségeinek, az újrahasznosítást is rendkívül fontosnak tartja. Elhasználódott járművét ingyen* visszavesszük, és akár 85%-át újrahasznosítjuk. A visszavétel a Daewoo-modellekre is vonatkozik.


Euro Szerviz – utazási segítségnyújtás

Chevrolet Euro Szerviz szolgáltatás!

Vezessen teljes nyugalomban a hét minden napján. Átmeneti meghibásodás esetén a Chevrolet Euro Szerviz gyorsan és egyszerűen juttatja el Önt a célállomásra. A szolgáltatás új Chevrolet vásárlása után 36 hónapig érvényes és Európa 39 országában is elérhető, ezáltal ideális autós vakáció tervezésekor.

Garancia

Garancia

Elsődleges célunk, hogy mindig örömét lelje gépkocsijában. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Chevrolet-jével maximálisan elégedett lehessen. Elégedettségének biztosítása érdekében javasoljuk, hogy minden átvizsgálási, karbantartási és szervizmunkával forduljon Chevrolet márkaszervizéhez, a garanciaidő alatt és annak letelte után is.